Vakantie Montferland met hond

Vakantie Montferland met hond?
Even een paar dagen weg en uiteraard gaat de hond mee…  naar bij voor beeld de  1800 hectare  Bergherbos (Montferland). Op De Waanhoeve is uw hond niet alleen ’toegestaan’, maar  een welkome gast. In het heuvelachtige Bergherbos is het fantastisch wandelen. Liever en weids uitzicht? Het grensland rivierengebied tussen Rijn en IJssel is ook heel aantrekkelijk voor baas en hond of is het hond en baas)  en ligt om de hoek.
Luchtfoto De Waanhoeve

Voor u is vakantie Montferland met hond de norm

Op vakantie Montferland? Uiteraard gaat uw hond mee. Honden zijn vandaag de dag een dierbaar deel van het gezin. Helaas is niet overal een hond welkom, terwijl de ervaring op De Waanhoeve leert dat het prima  gaat met ‘de hond mee op vakantie in Montferland’. Het terrein van De Waanhoeve is heel diervriendelijk. Het ligt  helemaal vrij tussen de weilanden aan het einde van een doodlopend pad en is er dus geen verkeer (luchtfoto). Lekker genieten van uw vakantie op uw eigen terras? Er is altijd een schaduwplekje voor de hond, wat zeker voor zwaar in de vacht zittende dieren belangrijk is. Honden mogen hier vrij rondlopen, mits ze niet achter de paarden aan jagen. Die staan trouwens vanaf de namiddag op stal en dan is het weiland vrij voor ons vierpotige gasten. Even lekker achter die bal aan…

Vakantie Montferland met hond
Onze Roza

Faciliteiten voor uw hond

Er is een gratis bench (formaat herdershond) en een lange lijn beschikbaar. Een traphek wordt, voor de zekerheid en uit voorzorg,  altijd geplaatst. Voor vieze pootjes zijn er  oude handdoeken en als  uw hond echt een wasbeurt nodig heeft dan is er de paarden-warmwater douche.
Omdat er op De Waanhoeve zelf ook honden zijn, maken we wel graag een afspraak over uitlaattijdstippen en dergelijke om grensconflicten te voorkomen.
Niet ver van Beek ligt Wehl… met  een hondenspeeltuin.
‘Dogs included’, heeft zo zijn eigen betekenis op De Waanhoeve waar hondvriendelijkheid standaard is.
Vakantie met hond in Montferland? Welkom!