Hond mee?

Op vakantie met uw hond in de Achterhoek? De Waanhoeve ligt aan het einde van een doodlopend pad, aan de rand van Beek. Geen verkeer, geen gevaar en honden zijn niet alleen welkom maar gewoon gewaardeerde gasten. Het totale terrein bedraagt 1,2 hectare en is grotendeels omzoomd door struiken (brandnetels), een natuurlijk hekwerk. De situatie is goed te zien op de luchtfoto op de pagina.

Uw hond mag vrij bewegen op het terrein, maar er is ook een lange lijn beschikbaar. Om gastenverblijf De Rode Waan te bereiken moet uw hond wel een trap op; het terras is beneden. We plaatsen voor onze hond-gasten altijd een traphekje voor de veiligheid en we gaan er van uit dat u uw hond niet uren alleen laat in de vakantiewoning.

Uw hond mag mee, maar…  mag helaas niet op bed of bank om voor de hand liggende hygiënische redenen. Er is een bankkleed of een bench (gratis) beschikbaar. Het hebben van een w.a. (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering die uw hond(en) dekt, is wel een voorwaarde.


Meer weten over onze tarieven of direct boeken?


Luchtfoto van de Waanhoeve

Uw hond in en rondom de Waanhoeve

Op de foto is het Bergherbos (Montferland) nèt niet te zien, maar het ligt op steenworp afstand en je kunt er echt uren wandelen.
Omdat er op De Waanhoeve ook ‘eigen honden’ zijn is een kort overleg over praktische zaken bij aankomst pretttig. Tot nu toe heeft dit steeds prima gewerkt.

Extra leuk: in Wehl, een kwartiertje rijden is een speciale hondenspeeltuin.

‘Dus…de hond gaat op vakantie en -wat leuk- u mag mee….’