Vakantie Achterhoek 2 personen

Niets is zo heerlijk om er een paar daagjes tussenuit te gaan: een vakantie in de Achterhoek met 2 personen bijvoorbeeld! Fietsen, wandelen, winkelen, bezienswaardigheden bekijken, proeven op een van de wijngoederen waarom de Achterhoek steeds bekender, ja zelfs, beroemder wordt. Romantiek beleven dwalend door pittoreske stadjes als ’s Heerenbergh met dat mooie kasteel Huis Bergh of door Doesburg met zijn prachtige Hanzestad gevels, mosterd- en glaskunst Lalique-museum.

Vakantie Achterhoek 2 personen

Vakantie Achterhoek 2 personen – wat is er te doen?

Een terrasje pakken, heerlijk uit eten… Er is zoveel te zien en te beleven tijdens uw vakantie Achterhoek met 2 personen in het oostelijke deel van Gelderland. De Achterhoek doet mee met dit Feest voor twee. Voor een -korte- vakantie is de Achterhoek met 2 personen en zeker de zuidwest streek rond het Bergherbos (Montferland) ideaal. Cultuur, natuur, ontspanning… er is veel te zien en te beleven. Heerlijk uitwaaien en het hoofd weer fris maken. Dat kan natuurlijk met uw levensgezel, maar het is ook heerlijk om met een vriendin bij te kletsen of met uw (grote) zoon of dochter die ‘quality time’ momentjes te pikken. En die oude jeugdvriend? Die ook van wielrennen houdt? Een fietsweekend als vakantie in de Achterhoek 2 personen? Om de hoek van De Waanhoeve ligt de Peeskesbult, een pittige ‘col’ voor amateurs en de steile heuvel waar de vrienden uit beroemde en verfilmde roman ‘Ventoux’ van Bert Wagendorp oefenden voor hun grote fietsuitdaging in Frankrijk. In het Bergherbos is ook een uitdagende mountainbike route uitgezet. Mountainbikes zijn in het dorp Beek te huur. Houdt u van paardrijden? ‘Om de hoek’ bij stal Kroes kunt u een paard huren voor een prachtige rit door de bossen.

Over de Waanhoeve

Lange wandelingen maken of fietsen door Nederland en Duitsland? Of juist he-le-maal niets (of weinig) doen en genieten van de rust en de privacy die uw vakantiehuis in Montferland te bieden heeft. Wakker worden door het gekwetter van vogels, het kakelen van een kip – ei gelegd!- of het zachte gehinnik van een paard dat kenbaar maakt nu wel zin te hebben de wei in te gaan. De Waanhoeve is een ideale plek om een vakantie voor 2 personen te boeken in De Achterhoek. Er is rust, er is privacy, er is ruimte, licht, gezelligheid en van al het moderne comfort voorziene vakantiewoning op een schitterende plek. U bent de enige gast, u logeert op het erf van de eigenaar, die behulpzaam is als u wenst, maar uw privacy verder volledig respecteert en garandeert. Een vakantie voor 2 personen op een prachtig plekje in de Achterhoek midden tussen de vrije velden. Kortom: even Weg van de Waan van de Dag.