Het Pieterpad en MTB routes

Het Pieterpad: De Waanhoeve’ ligt aan de etappe Braamt – Millingen aan de Rijn, ongeveer
350 m van de pleisterplaats ’t Peeske. op deze route.
Op onze boekingspagina vindt u alle  informatie en mogelijkheden.

Het Pieterpad

Het Pieterpad route van Groningen naar LimburgHet Pieterpad is de bekendste lange-afstand- van Nederland. De route voert van Pieterburen aan de Groningse Waddenkust naar de Sint Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van omstreeks 492 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. De route voert door de meest uiteenlopende landschappen en staat in zijn geheel vermeld in de Nivon-gids. De ervaring leert dat iedere gids gemiddeld door vier personen wordt gebruikt en dat betekent al zo’n miljoen mensen het Pieterpad hebben bewandeld. De 16e etappe Braamt – Millingen a/d Rijn wandeltocht voert u langs de mooiste plekjes in het Bergherbos. B&Bvakantiewoning De Waanhoeve ligt halverwege etappe16 direct tegenover het Bergherbos (Montferland). Pleisterplaats Het Peeske is maar een 300 m  verwijderd van dit comfortabel gastenverblijf-voor-twee-personen. 
Wandel-weekendtip: aankomst vrijdag, zaterdag etappe 16/15 en zondag 16/17 en maandag weer naar huis. Wandelt de hond mee? Die is ook welkom!


Moutainbikeroute Bergherbos
*Het Pieterpad sluit aan op diverse andere wandelroutes zoals het Noaberpad.

MTB- routes

Het Bergher Bos (Montferland) heeft schitterende routes voor voor Mountain Bikers met uitdagende klimmetjes en ander sportief fraais!
Op onze boekingspagina vindt u alle  informatie en mogelijkheden.

U BENT VAN HARTE WELKOM!