De Waanhoeve is PEPP

Pepp: Vakantie particulier Achterhoek

De Waanhoeve is PEPP. Dit staat voor:
Privacy – Exclusief – Particulier – Plekje

  • Voor gasten die hun Privacy koesteren;
  • voor gasten die Exclusiviteit waarderen;
  • voor gasten die niet van grote ketens houden en liever direct verblijven bij de eigenaar, een Particulier, voor gasten die van een mooi
    en bijzonder Plekje houden…

De Waanhoeve ligt aan het eind van een doodlopend pad, midden in het groen, maar… de dorpskern is nog geen kilometer verwijderd. Buiten… maar toch niet verlaten….

Vakantie particulier Achterhoek

Privacy: voor mensen die hun privé koesteren en graag hun eigen gang gaan… Op De Waanhoeve wordt uw privacy gerespecteerd en gegarandeerd.
U komt en gaat wanneer het u blieft. U bent onze gewaardeerde, enige gast, dus als u van Exclusiviteit houdt… Op De Waanhoeve bent ú  uniek. Ook een beetje exclusief zijn (bijna alle) decoraties in het gastenverblijf. Gordijnen, kussens, schilderijen, snuisterijen… als professionele ‘crea-bea’ (Heleen) is kopen natuurlijk de eer te na.

Wilt u meer weten over schilderen, tekenen, boetseren? Atelier De Waan bevindt zich ook onder het dak van De Waanhoeve. Een rondleiding, eens zelf iets proberen, een workshop? Vraag ernaar.

Particulier: juist voor vankantiegangers die liever grote ketens vermijden en een individuele, persoonlijke benadering op prijs stellen, is een particulier adres interessanter en leuker.

Plekje… tja, zoals een (groot-) ouder een beetje verliefd is op zijn of haar (klein-)kind, zo zijn Henk en Heleen het op hun ‘kind’, De Waanhoeve.
Er is zoveel werk verzet hier in de loop der jaren… dat breng je alleen maar op als je heel erg van iets houdt: het Plekje van De Waanhoeve!