B&B Montferland

Even Weg van de Waan van de Dag….in Beek-Montferland….
‘De Waanhoeve’ ligt aan het einde van een doodlopen pad met  met rondom  uitzicht op de velden en het  Bergherbos (Montferland). Een ideaal uitgangspunt voor prachtige wandelingen in de schitterende natuur van het Bergherbos, (grens-) fietstochten in het brede rivierengebied van Rijn en IJssel, of het ontdekken van gezellige stadjes en kasteel Huis Bergh. Het Pieterpad loopt hier langs en er zijn uitdagende routes voor Mountain Bikers.
|Vakantie appartement  ‘De Rode Waan’ is ruim, licht en voorzien van al het moderne comfort. Veel privacy, er zijn geen andere gasten,  en  een eigen terras.

B&B Montferland

Omgeving rondom B&B Montferland

Er is veel te zien en te beleven rondom Beek in Montferland: natuurlijk de prachtige natuur, met maar liefst 1800 hectares bos waar het beroemde Pieterpad doorheen loopt. Net als het Noaberpad trouwens. Daarnaast zijn er wijngoederen, interessante bezienswaardigheden als kasteel Huis Bergh, leuke plaatsen als ’s Heerenberg, Doetinchem en Doesburg aan de Nederlandse kant en Kleef en Elten aan de Duitse. De rivierboulevard aan de Rijn in Emmerich en die van Tolkamer aan de Rijn in Nederland is gezellig en vormt bijvoorbeeld een leuk fietsdoel. De horeca is er zowel toegankelijk als rustig, zeker vergeleken met de hectiek die u elders, bij voorbeeld aan de kust, aantreft.

Over uw gastenverblijf

In uw accommodatie in Montferland, ‘De Rode Waan’ in ‘De Waanhoeve’, is alles gelijkvloers, maar u moet wel eerst een makkelijke, begaanbare trap (beiderzijds een leuning)  op naar de eerste verdieping. U heeft een eigen opgang en een privé gezellig terras beneden waar u helemaal ‘uit zicht’ kunt genieten van gezellige kletsende kippen nabij of een warm gehinnik van paarden in de stal. Het terrein is 1,2 hectare groot, er komt geen verkeer langs, uw auto staat geparkeerd op eigen grond en uw fietsen staan in een afgesloten schuur met laadpunt.