B&B Montferland

Even Weg van de Waan van de Dag in een heerlijk B&Bvakantieappartement in Beek-Montferland. Vrij gelegen met rondom een wijds uitzicht op de velden en de bomen van het Bergherbos (Montferland) ligt aan een doodlopend pad, nèt buiten het dorp Beek (gemeente Montferland), de verbouwde boerderij De Waanhoeve. Een geheel separaat deel daarvan is, sinds voorjaar 2016, in gebruik als exclusief gastenverblijf. Voorzien van al het moderne comfort is dit vakantiehuis in Montferland een ideaal uitgangspunt voor prachtige wandelingen in de schitterende natuur van het Bergherbos, fietstochten in het brede rivierengebied van Rijn en IJssel zowel aan de Nederlandse kant van de grens als de Duitse.

B&B Montferland

Omgeving rondom B&B Montferland

Er is veel te zien en te beleven rondom Beek in Montferland: natuurlijk de prachtige natuur, met maar liefst 1800 hectares bos waar het beroemde Pieterpad doorheen loopt. Net als het Noaberpad trouwens. Daarnaast zijn er wijngoederen, interessante bezienswaardigheden als kasteel Huis Bergh, leuke plaatsen als ’s Heerenberg, Doetinchem en Doesburg aan de Nederlandse kant en Kleef en Elten aan de Duitse. De rivierboulevard aan de Rijn in Emmerich en die van Tolkamer aan de Rijn in Nederland is gezellig en vormt bijvoorbeeld een leuk fietsdoel. De horeca is er zowel toegankelijk als rustig, zeker vergeleken met de hectiek die u elders, bij voorbeeld aan de kust, aantreft.

Over uw gastenverblijf

In uw B&B in Montferland, De Rode Waan in De Waanhoeve, is alles gelijkvloers, maar u moet wel eerst een makkelijke begaanbare trap op naar de eerste verdieping. U heeft een eigen opgang en een privé gezellig terras beneden waar u helemaal ‘uit zicht’ kunt genieten van gezellige kletsende kippen nabij of een warm gehinnik van paarden in de stal.

Het terrein is 1,2 hectare groot, er komt geen verkeer langs, uw auto staat geparkeerd op eigen grond en uw fietsen staan in een afgesloten schuur met laadpunt.

Aan al het moderne comfort is gedacht. Van extra lange, heerlijk slapende boxspring bedden via een regendouche tot aan een flatscreen tv en een uitgebreide keukeninventaris. Uw bed is opgemaakt bij aankomst en op de hoeveelheid handdoeken wordt niet beknibbeld en ook uw badjas ligt klaar.